Не са изтекли данни след хакерската атака на Български пощи,

...
Не са изтекли данни след хакерската атака на Български пощи,
Коментари Харесай

Няма изтекли данни след хакерската атака срещу „Български пощи“

Не са изтекли данни след хакерската офанзива на " Български пощи ", уточни пред медиите изпълнителният шеф Деян Дънешки и увери, че няма да останат хората без пенсии.

" Както обществото беше осведомено, към сегашния миг претърпяваме сериозна хакерска атака с дата 16 април, събота. Всички институции и специалисти работят по премахване на казуса ", изясни Дънешки и се извини за забавянето на всички, които чакат да получат пенсии и добавки.
Шефът на пощите направи и значимо конкретизиране за това по какъв начин, къде и докога хората ще могат да си ги получат:

" Процесът е занимателен и е по този начин поради другия механизъм, по който ги обслужваме. Тъй като електронният картон, с който работихме до неотдавна, позволяваше опция пенсиите да бъдат получавани във всяка пощенска станция в страната. Към сегашния миг те ще бъдат раздавани само и единствено в пощенските станции по местоживеене. За утрешния ден, който е финален за изплащането, ще създадем спомагателен разбор и в случай че се наложи, ще изискам да се работи и на идващия ден, 21 април. Така че в случай че някой инцидентно не е съумял да си получи парите, да си ги получи в този ден преди празниците ".
Изпълнителният шеф на " Български пощи " Деян Дънешки посочи, че системите се възвръщат една по една.

" Когато имаме подготвеност да работим на цялостните благоприятни условия, ще осведомяваме в допълнение ”, съобщи той и удостовери, че все още няма информация да са изтекли данни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР