Не разбрах в какво се състои триумфът на Бойко Борисов

...
Не разбрах в какво се състои триумфът на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Петър Курумбашев: С посещението на Макрон си издействахме само няколко снимки по морето

Не разбрах в какво се състои триумфът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила във външната политика. Това сподели в утринния блок на БТВ евродепутатът Петър Курумбашев.

При диалозите на премиера с френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила по-скоро видях оттегляне в националния интерес по тематиката с командированите служащи. Тази мярка явно лимитира европейската инструкция за свободното придвижване на хора, артикули и услуги. Опасявам се, че Макрон се пробва да взема решение вътрешнополитически проблеми с опити да работи през правото на Еврпейския съюз. Това явно не е в полза на редица страни от Централна и Източна Европа, в това число и България, съобщи Курумбашев.

Можем да попитаме френския президент за какво, откакто е толкоз угрижен за командированите българи в страни от Европейския съюз, френските компании в България не заплащат същите заплати на служащите, като на чиновниците си във Франция, добави евродепутатът.

Не виждам, в случай че подкрепим Франция за командированите служащи, това да ни се върне като поддръжка за Шенген и Еврозоната. Там или сме изпълнили условията за участие, или не сме ги изпълнили. С това посещаване успяхме да си издействаме единствено няколко фотоси по морето, разяснява Петър Курумбашев.

По думите му кабинетът "Борисов 3 " не се разграничава по никакъв метод от предходните две държавни управления. "Борисов 3 " е държавно управление на статуквото. Не виждам да се вършат никакви промени, още повече, че в кабинета има хора с опит. Все отново желая да поздравя държавното управление за сключването на контракта за добросъседство с Македония. Това е една добра стъпка, счита социалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР