Не проспивайте този момент, не мислете, че той просто ще

...
Не проспивайте този момент, не мислете, че той просто ще
Коментари Харесай

Крум Зарков смълча конгреса: Другари, няма ви сменям пола, ако стана шеф на БСП! Само Нинова да си ходи

Не проспивайте този миг, не мислете, че той просто ще отмине. Този миг няма да отмине. И аз имам доста недъзи, само че си измервам думите. Въпросът пред Българска социалистическа партия е екзистенциален. Той няма да се реши единствено с смяна на върха, само че тя е нужна. И тя няма да стане на конгреса, а на директен избор. Това съобщи пък Крум Зарков.

Ако не се гласоподава оставката – този фарс ще бъде следващ, в случай че не финален гвоздей в ковчега на обществения имидж на Българска социалистическа партия, предизвести юристът, който единствен до момента разгласи кандидатурата си за ръководител при директен избор.

Оставка, констатиране, директен избор – имаме потребност от този диалог, да отидем по места и да приказваме с хората, които страдат, че даже Движение за права и свободи ни би в някои райони. Тези хора заслужават от нас да отидем и да ги чуем, да им дадем вяра, сподели Зарков. Лявото има страховит капацитет, а единствената мощ, която може да го носи за напред, е Българска социалистическа партия. Това е отговорността ни и никой не може да се скрие, добави той.

Зарков подлага на критика, че „имаме съображение да се срамим, че някои от нас направиха всичко допустимо, с цел да опорочат преизбирането на Радев“. Тази война не се отрази на Радев, а на Българска социалистическа партия, добави той.

Не съм очаквал, че ще участвам на конгрес, на който се произнася надгробно слово за партията. Недопустимо е това, което сподели Зарков. Партията ще има и недостатъци, и върхове, само че Българска социалистическа партия ще я има и с вас, и без вас, подлага на критика го в отговор пратеник от Плевен.

Не чух нито един път за хората на труда, екологията, за въвличането на младите в политиката… Чух обаче за Истанбулската спогодба и, че съм джендър. Не се тормозете – полът ви е предпазен, в случай че стана ръководител, няма да го сменя, отвърна му Зарков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР