Не оставайте автомобилите си без надзор дори за секунда. Това

...
Не оставайте автомобилите си без надзор дори за секунда. Това
Коментари Харесай

20-годишен апаш шета из Бургас, промъква се в удобен момент и ...

Не оставайте колите си без контрол даже за секунда. Това молят органите на реда.

През последните дни все по-чести започнаха да стават случаите на обири от коли, които са били оставане отключени. Когато ви се постанова да слезете от возилото даже за малко, проверявайте прозорците и дали е заключено, предизвестяват още органите на реда.

Служителите на Първо районно ръководство в Бургас са задържали 20-годишен юноша, които направил серия от точно такива обири, написа "Флагман ".

Михаил Симеонов се просегнал през отворения прозорец на автомобил, който бил спрян на ул. „ Чаталджа”. Той елементарно съумял да стигне до скоростния лост, където се намирала сумата от 70 лв..

Няколко дни по-късно разиграл същата сцена, само че този път целта му била таксиметров автомобил, който бил спрял на ул. „ Индустриална”. От таксито Михаил отмъкнал 42 лв..

Крими деянията на бургазлията обаче не стопират дотук. Той е арестуван и за кражба на мобилен телефон, който издърпал от ръцете на 38-годишна жена.

Цялостната работа по документиране на незаконната активност на мъжа продължава от чиновници на Първо районно ръководство в Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР