(Не)очакван разкол е на път да потопи гемиите на БСП

...
(Не)очакван разкол е на път да потопи гемиите на БСП
Коментари Харесай

Разкол в БСП в Сливен, Корнелия заповяда огън срещу кандидата на Радев за кмет

(Не)очакван ерес е на път да потопи гемиите на Българска социалистическа партия в Слвен в навечерието на кметските избори.
Корнелия Нинова към момента не можела да елементарни на Минчо Афузов, че по разпореждане на Румен Радев през главата й се кандидатира за кмет на града. По-късно партията застана зад него, само че той към този момент се беше самоиздигнал посредством предприемчив комитет от един човек. Така Българска социалистическа партия трябваше да избира дали да се самоубие с втори претендент, или да поддържа някогашния регионален на Румен Радев.
Афузов е част от кохортата на президента, които на тези избори ще нападат локалната власт. Което пък тотално вбесява Нинова, губеща от ден на ден почва в Българска социалистическа партия тъкмо поради Радев.
Затова и по концепция на Мозъците към нея, някогашната приватизаторка е решила да бойкотира от вътрешната страна всички кметове, издигнати през главата й. Така на „ Позитано “ като най-потърпевши за момента виждат Ваня Григорова в София и Минчо Афузов в Сливен.
Фактът, че той бе повдигнат единствено с 60% от гласовете в БСП-Сливен демонстрира, че напрежението против него е голямо. И занапред ще расте…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР