Не очаквам хората да ме разберат. Съжалявам. Поднасям искрените си

...
Не очаквам хората да ме разберат. Съжалявам. Поднасям искрените си
Коментари Харесай

Оставиха Я За Постоянно В Ареста! Ето Първите Думи На Цвета, Която Удари Автобуса На Ам Тракия!

" Не чакам хората да ме схванат. Съжалявам. Поднасям откровените си съболезнования. Надявам се да оздравеят хората, които са в болница ", плачейки съобщи пред магистратите Цвета Таскова.

Според прокуратурата, лекият автомобил " Рено ", ръководен от младата жена е бил механически изправен, а злополуката е предизвиката от нейни субективни дейности.

Защитата на Таскова обори тази теза и сподели, че до момента в действителност автотехническа експертиза на колата не е направена. Била е направена единствено една експертиза от вещото лице Александър Димитров, който е взел участие в огледа на мястото на злополуката и тя е приключена за 10 минути. В нея е записано, че общ механически оглед демонстрира, че няма течове и от двата автомобила.

Освен това юристът на обвинена показа здравно удостоверение за това, че тя страда от астма.

Окръжните магистрати обаче взеха решение да наложат най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " на Цвета Таскова.

Според съда е налице обосновано съмнение за авторство на действието. Може да се направи извод, че Таскова не е показала предвидливост и не е показала нужната отговорност на пътя. Освен това беше взет поради и фактът, че действието е осъществени малко време, откакто младата плевенчанка е хваната да кара след приложимост на алкохол.

Магистратите прецизираха, че все още няма механически доказателства за повода за злополуката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР