Не, ние не сме екипът на наградите Златна малинка, които

...
Не, ние не сме екипът на наградите Златна малинка, които
Коментари Харесай

Кои са най-разочароващите филми за 2021 година?

Не, ние не сме екипът на премиите " Златна малинка ", които се дават за най-лошите кино заглавия, само че с наслада ще ви представим сходна наша ранглиста. Запалени киномани сме и краят на годината е съвършеното време, в което да ви представим филмите, които ни разочароваха най-вече през годината. Част от тях бяха предстоящи от много време заглавия, а други просто бяха такива, на които попаднахме инцидентно. Вашият усет може да е друг, само че вижте нашата селекция:

Новата версия на " Сам у дома "
Пускат нова версия на „ Пинокио ”
Студията Disney ще пусне римейк на кино лентата на „ Пинокио ” (1940) през есента на 2022 година посредством услугата Disney+ за стрийминг, съо...
Прочети повече
Както знаете, от " Дисни " пуснаха нова версия на хитовата поредност от 90-те. Лентата носи името " Home Sweet Home Alone " и задачата беше ясна - да се създадат пари от носталгията на почитателите по франчайза. Да, от компанията са ни дали някои от най-хубавите филми изобщо, само че това тук е грандиозна издънка. Сценарият е отегчителен, смешките - плоски, а самите герои вземат глупави и безотговорни решения. Ако желаете да запазите положителните мемоари за поредицата, по-скоро си пуснете някой от истинските филми.

Поредната част на " Заразно зло "

Още един франчайз, който студиата изстискват до последно. Или най-малко се пробват. Всичко стартира със сексапилната Мила Йовович преди много години. Филмите по паметната игра (която също има много части) имат и някои положителни попадения. Resident Evil: Welcome to Raccoon City несъмнено не е едно от тях. Филмът се базира на цели две игри и историята им е смачкана в сюжет под 2 часа. И става просто мазало. Създателите на кино лентата са пробвали да вземат много неща от играта и това дава обичайно равнище на екшъна и атмосферата. Извън това - филмът е цялостна боза.

Новите " Космически забивки "
Алек Болдуин желае полиция при снимане на филми с оръжие
Американският артист Алек Болдуин, който простреля смъртоносно оператора Галина Хътчинс, предложи по време на записите на подиуми с прест...
Прочети повече
Какво да ви кажем. Наистина не ги вършат като едно време. Новият филм с Леброн Джеймс несъмнено има достолепия и занимателни моменти, само че е толкоз препълнен с всевъзможни смешки и референции към други жанрове и поредици, че просто не остава време за някаква история. При това с ангажимента, че тук не ти би трябвало нещо извънредно. Всичките ни обичани облици са налице и има солидна доза носталгия, само че в устрема си да вкарат от всичко по малко основателите на кино лентата са пресолили манджата. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР