Не, не става въпрос за външния вид. Не е мит,

...
Не, не става въпрос за външния вид. Не е мит,
Коментари Харесай

Ето какво намират мъжете за секси у една жена

Не, не става въпрос за външния тип. Не е мит, че излъчването на индивида е това, което го прави същински прелъстителен. Затова е напълно евентуално една жена да се облече предизвикателно и да наподобява секси, само че в действителност да не притегля мъжете. Изследователите настояват, че има доста по-секси неща от външния тип у една жена:

Погледът

Ако цветът на очите рядко има значение за мъжа, то погледът е в положение да го подлуди изцяло. Ако една жена умее да притегля, да разпалва фантазиите с погледа си, то представете си какво ли още е в положение да направи! Умният мъж ще се вгледа първо в очите и по-късно в тялото, тъй като те са пътят към душата.

Държанието

Отношението, държанието може да бъде доста сексапилно. Мъжете харесват дами, които не се тормозят да изразят мнението си; които приказват, само че не дърдорят излишно; които изслушват, само че не мълчат като риби. Важно е дамата да демонстрира пристрастеност, топлота, да подготвя към уют. Все отново пристрастеността и сексапилът вървят ръка за ръка.

Чувството за комизъм

Ако една жена има възприятие за комизъм, има самоирония, то няма по какъв начин да не бъде секси. Чувството за комизъм е постоянно метод да се стопят ледовете, да се съкрати дистанцията сред двама души. Ще бъде проблем, в случай че мъжът насреща не има възприятие за комизъм.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР