Не, не искаме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Връщането

...
Не, не искаме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Връщането
Коментари Харесай

Ива Митева: Некомпетентността на управляващите връща Иван Иванов в КЕВР, а не ИТН

Не, не желаеме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Връщането му се случва по силата на решението на Конституционния съд и по силата на некомпетентността на ръководещата коалиция. Отивайки на избори, няма по какъв начин да оставим КЕВР без ръководител. Това съобщи националният представител от „ ИТН “ Ива Митева от парламентарната естрада, във връзка излязлото в края на предходната седмица решение на Конституционния съд, с което бе оповестено за противоконституционно назначението на Станислав Тодоров отпред на енергийния регулатор.

Призовавам да подкрепите това решение и да отидем на избори спокойни, че не сме остави безпорядък в енергетиката. В една правова страна властта би трябвало да се подчинява на правото, бе безапелационна Митева.

Започнахме с противоконституционен акт, приключваме с противоконституционен акт, акцентира още Митева в един от последните работни дни на 47-ото Народно заседание. Тя упрекна „ Продължаваме промяната “ в аматьорщина.

Митева се обърна и към Николай Ангов от Политическа партия: „ Още преди 120 години проф. Стефан Киров, създателят на конституционната катедра в университета, приказва за този законодателен разврат, който сега следим в Народното събрание! И това в действителност е срам! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР