Не, не искаме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Това

...
Не, не искаме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Това
Коментари Харесай

Грандиозен скандал! В НС ври и кипи заради избора на шеф на КЕВР, Ива Митева заговори за разврат

Не, не желаеме да върнем Иван Иванов в КЕВР. Това се случва по силата на решението на Конституционния съд и по силата на некомпетентността на ръководещата коалиция. Отивайки на избори, няма по какъв начин да оставим КЕВР без ръководител.

Това съобщи националният представител от „ ИТН ” Ива Митева.

Вчера депутатите от енергийната комисия одобриха предлагането на „Има подобен народ“ да бъде върнат за ръководител на КЕВР Иван Иванов. Решението беше подкрепено от депутатите от Има Такъв Народ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.

Днес депутатите преглеждат и гласоподават решение за споразумяване на последствията от решението на Конституционния съд, оповестено в края на предходната седмица, с което бе оповестено за противоконституционно назначението на Станислав Тодоров отпред на енергийния регулатор.

Призовавам да подкрепите това решение и да отидем на избори спокойни, че не сме остави безпорядък в енергетиката, прикани Митева, предава БГНЕС.

Според нея в една правова страна властта би трябвало да се подчинява на правото, а не противоположното. Тя прикани КЕВР да изиска мнение от Министерски съвет, припомняйки проблема с поданството на сегашния министър-председател в оставка Кирил Петков.

Започнахме с противоконституционен акт, приключваме с противоконституционен акт, сподели още Митева от парламентарната естрада в един от последните работни дни на 47-ото Народно заседание. Тя упрекна „Продължаваме промяната“ в аматьорщина.

Преди 120 години проф. Стефан Киров, създателят на конституционната катедра в университета, приказва за този законодателен разврат, който сега следим в Народното събрание и това в действителност е срам, съобщи Митева, обръщайки се към Николай Ангов от Политическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР