Не можем да толерираме превишаване на правомощия от страна на

...
Не можем да толерираме превишаване на правомощия от страна на
Коментари Харесай

След цялото полицейско насилие, което видяхме - синдикатът на МВР...

" Не можем да толерираме превишаване на пълномощия от страна на наши сътрудници. Това е неприемливо. За такива обстановки чиновниците на Министерство на вътрешните работи носят отговорност ", сподели той.

 

Въпреки фрагментите, на които виждаме по какъв начин чиновници на Министерство на вътрешните работи или пък, като го задържат на земята с десетки други хора - Попов не се посвени да заприказва за полицейските заплати, до момента в който в студиото се обсъждаше полицейското принуждение. 

 

" Проблемът в Министерство на вътрешните работи не е един, той е сложен. Министерство на вътрешните работи се нуждае от дълбока промяна. В плана за държавен бюджет плануваните разноски за Министерство на вътрешните работи са в размер на 19 млн. лв., което е нищо. Няма планувано увеличение на заплатите ”, сподели Валентин Попов.

 

Той добави, че в края на седмицата ще се организира национална конференция, в която ще бъде разискван въпросът и ще се вземат съответните решения. Попов даже си разреши да съобщи, че е допустимо да се стигне до митинги в системата.

 

И още веднъж, говорейки по какъв начин в случай че има превишаване на правата от служители на реда - би трябвало да има инспекции, решително съобщи, че средствата няма да стигнат до на никое място.

 

Той разяснява и видеото, в което се твърди, че има полицейско принуждение над жител по време на митингите в столицата. По думите му това би трябвало да се откри след следствие по случая. " Колегите, които са били на терен могат да бъдат идентифициране. С присъдите и оценките не би трябвало да се бърза ", добави той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР