"Не може президентът Радев да заявява, че ще измете ГЕРБ,

...
"Не може президентът Радев да заявява, че ще измете ГЕРБ,
Коментари Харесай

Борисов с коментар по повод призива на Румен Радев и репортера от Господари на ефира

"Не може президентът Радев да декларира, че ще измете ГЕРБ, а в един миг да излезе да каже, че желае единство. Дайте ни едно негово изявление, в което не ни нападна. Този, който сподели, че ще изчистят ГЕРБ, желае единство. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов от Ню Йорк във връзка днешното изказване на президента Румен Радев.

"Следващата година е ред на президента Радев в Организация на обединените нации. Да не каже обаче, че в този момент го изпращам някъде. Ако искa да пристигна идната година. С две ръце съм за единство, в случай че фактически го желае. Готов за срещи и диалози. Г-н Радев дайте вие образец за единство. Ще му козирувам като трети във властта, в случай че желае единство ", сподели още Борисов.

"Не съм реагирал непринудено, тъй като разликата в 7 часа ми лиши време, до момента в който ми рапортуват за случая. От Министерство на вътрешните работи са работили вярно, прокуратурата също - повдигнати са обвинявания. Това, че във всяко стадо си има и черна овца може да се случи и се е случило, не би трябвало да трансформира правилата. Ние би трябвало да сме непримирими към посягане към публицист, който и да е той, където и да е той. Когато са станали ясни обстоятелства и условия, сдът се произнася ", добави Борисов по тематиката за "бития " кореспондент от "Господари на ефира " Димитър Върбанов.

"Над 700-800 кг хероин ще излезе от спецоперацията на "Капитан Андреево ". Благодаря на слубите, че ванаа молдовците, както иза цялата им работа по случая ", приключи Бойко Борисов по тематиката за хванатите стотици килограми хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР