Не може един съдия да поставя такъв избор. Дори при

...
Не може един съдия да поставя такъв избор. Дори при
Коментари Харесай

Ина Лулчева: Притеснително е твърдението на съдия, че може да отиде при мафията

Не може един арбитър да слага подобен избор. Дори при закриването на тази конструкция той не стопира да е арбитър. Твърдението, че в случай че закриете тази конструкция, аз ще отида при мафията, е извънредно притеснително. Не имам вяра, че нито един арбитър го мисли .

Това съобщи пред БиТиВи юрист Ина Лулчева , във връзка думите на съдията от профилирания съд Вилислава Ангелова по време на разискването на второ четене на измененията в Закона за правосъдната власт в парламентарната правна комисия.

" Ние 10 години се обучавахме, в действителност научихме доста.... Дори и да ни изхвърлите от системата, ще ни одобряват ", съобщи спецсъдия Ангелова.
 Край на профилираното правораздаване, 122 гласа
Край на профилираното правораздаване, 122 гласа " за "

Точно една година след първото внасяне на законопроекта за това

Относно остарелите текстове в Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) и Наказателния кодекс (НК) и неналичието на принадлежности, с които да се борят дейно юрист Лулчева призна, че Наказателен кодекс има потребност от въвеждане на нови текстове, тъй като обществото се развива. Той (Наказателният кодекс) дава прогнозата на явлението.

Наказателно-процесуален кодекс в главните си елементи е построен при спазване и правата на индивида, които са основополагащи . Формализмът споделя, че би трябвало да има поемни лица. Иначе би трябвало да оставим съответните органи - Министерство на вътрешните работи, прокуратурата да влизат в домовете ни, да претърсват, сподели тя.

По мотив обвиняванията, че юристите се стремят да извадят своите клиенти, Лулчева сподели, че юристите пазят правата и ползите на жителите съгласно обстоятелствата по делото. Не се стремим да освободим подзащитните си.

" Адвокатът се бори да бъде приложено вярно закона. Нямаме интерес, друг от този на обществото и да се допусне нито едно почтено лице да бъде наказано. От римско време е правилото - няма правораздаване там, където няма отбрана. Без юристите няма правораздаване. Да се твърди, че един правист, тъй като е прокурор е по-почтен от юриста е цялостно двуличие ", сподели юрист Ина Лулчева . Тя призна, че те са най-голямата юридическа общественост.
 Арестът на Бойко Борисов бил противозаконен Обновена
Арестът на Бойко Борисов бил противозаконен

Главна дирекция " Национална полиция " ще би трябвало да заплати разноските по делото

След като по-рано денем съдът на първа инстанция разгласи, че карцерът на някогашния министър председател, юрист Лулчева съобщи, че вместо да споделя, че тази заповед е противозаконна, предстои на втора инстанция, в случай че има тъжба от Министерство на вътрешните работи .

Припомняме, че на 17.03.2022 година за период от 24 часа, по отношение на досъдебно произвеждане за изнудване на предприемача Васил Божков. Те обаче бяха освободени без да им бъдат повдигнати обвинявания. И

Когато е извикан министър председателят да опише какво е споделил на основния прокурор - преструване на активност. Това е театър, безапелационна е тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР