Не може един човек от цялото правителство да се прави

...
Не може един човек от цялото правителство да се прави
Коментари Харесай

Сидеров гони тоалетното вице до дупка: Симеонов пришпорва шефа на полицията в Созопол да слага патрулки и да заплашва определени заведения!

Не може един човек от цялото държавно управление да се прави на пълководец и да командва всички. Това не е редно. Просто е извънредно време към този момент вицепремиерът Валери Симеонов да престане с тези осъществявания в жанр градския шериф.

Това съобщи пред публицисти водачът на АТАКА и ръководителят на ПГ на Обединените Патриоти Волен Сидеров пред Министерски съвет.

По време на диалозите с медиите Сидеров сподели фотография на началника на локалното ръководство в Созопол.

,,Знаете ли кой е това? Който познае от 3 пъти кой е този, ще му дам 100 лв.. Не знаете? Това е Милен Гайдарджиев, който е началник на районното ръководство в Созопол. Този човек е пришпорван от Симеонов да поставя патрулки и да заплашва избрани заведения. Съмнявам се вътрешният министър да знае какви ги правят районните началници'', сподели още той.

,,Валери Симеонов споделя дай ми протоколите на „ Какао'', изгони ги тия... т.е. по този метод биват командвани шефове на институции да тормозят бизнеса по морето. Тук към този момент топката е у премиера и той би трябвало да организира един диалог със Симеонов. Трябва да спре да го играе на старшина'', добави водачът на АТАКА.

,,Аз приказвам благожелателно, не желая да враждувам с никого, още повече със Симеонов. С него съм враждувал 6-7 години. Но когато си тук, на такава позиция, би трябвало да се съобразяваш. Защото на следващия ден ще ни кажат вие патриотите съсипахте бизнеса, вие изгонихте младите от България. Ето за какво би трябвало да се видят договорите с концесиите, откъдето от България изтичат милиарди, да се оправят приходите, а не да затваряме кръчмите и дискотеките'', безапелационен беше Сидеров.

Относно идните европейски избори за парламент ръководителят на Обединетите патриоти съобщи, че към момента не е решил дефинитивно дали желае да стане европейски народен представител.

,,Знаете, много ще отекна в европейското пространство, в случай че стана европейски народен представител. Защото тук нещата малко или доста заглъхват'', добави още Волен Сидеров.

По връзки на Македония Сидеров подсети, че би трябвало да се интересуваме от съседските ни връзки с Македония, а не техния референдум, защото това е тяхна вътрешна политика.

,,Македония не би трябвало да спекулира повече с нашата история, а това ще даде добър път за развиване на нашите другарски връзки. Но за тази работа си имаме дипломати'', уточни той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР