Не може да избягаш. Дори да приемем хипотетично, че не

...
Не може да избягаш. Дори да приемем хипотетично, че не
Коментари Харесай

Бащата на убития Кирил пред „Соло“: Рано или късно, възмездието идва


Не може да избягаш. Дори да приемем хипотетично, че не го бяха разкрили и беше траял да се укрива. Мислите ли, че неговият живот е бил толкоз елементарен. Ти си дезертьор, господин никой, с никоя идентичност и живееш със загатна за осъщественото.

Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ бащата на убития от Илиян Тодоров пред дискотека „ Соло “ Кирил Въжаров – Михаил Въжаров.

„ За мен възмездието е за всички тези хора, които работиха две години след осъществяването на убийството и съумяха да го потвърдят, които се бориха да се стигне до неоправдателната присъда “, добави той.

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че Илиян Тодорв е арестуван на летището в столицата на Узбекистан – Ташкент поради подправен паспорт. Двойното ликвидиране пред дискотека „ Соло “, което се намира на метри от Съдебната палата, бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха наръгани Васил Александров и Кирил Въжаров. Техен другар също бе атакуван, само че оцеля.

„ От през вчерашния ден ми се обаждат не мога да ви кажа какъв брой от неговите другари, в чийто глас се усеща друга нотка. За тях е възмездието. Започват малко повече да имат вяра, че в тази страна вероятно ще се случи това, което трябваше да се случи преди 10 година – килърът би трябвало да си понесе доживотната присъда “, добави Михаил Въжаров.

Той добави, че през всички тези години не е губил вяра, да Илиян Тодоров ще бъде открит.

„ Беше редно прокуратурата да ни се обади след неговото задържане и да разберем от нея първо, а не от медиите. Според мен е редно основният прокурор да излезе и да огласи какво се е случило и какво следва, изпратили ли са документите за екстрадицията. Той свързал ли се е с сътрудника си в Узбекистан “, сподели бащата на убития Кирил.

От прокуратурата оповестиха, че следва да бъдат изпратени документи за екстрадиция според подписан контракт сред България и Узбекистан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР