Не може да има силен Европейски съюз, без силни нации

...
Не може да има силен Европейски съюз, без силни нации
Коментари Харесай

Марешки: Бъдещето е в Европа на отечествата

„ Не може да има мощен Европейски съюз, без мощни народи в него. Това е една от идеите, които ще пазиме в Екологичен потенциал. ”, съобщи на среща със симпатизанти Веселин Марешки -водач на листата под номер 23 „ ВОЛЯ-Българските Родолюбци ”. По думите му, бъдещето принадлежи на Европа на отечествата. „ Това значи, че в границите на общността България ще резервира своята самостоятелност, достолепие, просвета и еднаквост. Няма никой да й подрежда по какъв начин да се развива. Няма да има размиване на нациите, нито претопяване с мигранти, както се пробваха да създадат старите водачи на Екологичен потенциал. Няма да позволим и да ни натрапят джендър идеологията ”, съобщи Марешки.
На въпрос кой ще бъде главният му приоритет в работата в Екологичен потенциал, той отговори, че за ВОЛЯ постоянно е преди всичко благосъстоянието на българския народ. „ Искам всеки мой съотечественик да живее доста по-добре. Не одобрявам Европа на две скорости, разделяне на богати и небогати. Ще се боря да не ни третират като страна от периферията. Ако евродепутатите на статуквото позволиха всичко това, ние –родолюбците, ще го променим ”, сподели Веселин Марешки.
Политикът акцентира, че само акцията на ВОЛЯ има интернационален отзив и поддръжка от новите европейски водачи. „ Докато другите си броят терасите или спорят кой по-малко е крал от народа в мандатите си, ние към този момент сме в авангарда на европейските промени. ВОЛЯ е бъдещето ”, съобщи Марешки.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР