„Не мога да си представя да съм член на друга

...
„Не мога да си представя да съм член на друга
Коментари Харесай

Ана Пиринска: Корнелия Нинова не би била ефективен премиер, не е и ефективен лидер на БСП

„ Не мога да си показва да съм член на друга партия. Политически деен човек съм от доста дребна. Имам фамилна връзка със социалистическата партия и сърцето ми е там”. Това сподели Ана Пиринска от Българска социалистическа партия в ефира на предаването „ Беновска пита” по Канал 3.

„ Знам, че младежите мъчно припознават Българска социалистическа партия. Ще ми се тези доста, доста хора, които имат ляв уклон да разпознаят в Българска социалистическа партия тази лява политика”, добави социалистката. „ Писмото не е в резултата от моментно положение. В продължение на 2 години Националния съвет, който управлява партията повдига въпроса по какъв начин се ръководи партията. Бяха взети редица решения в прорез с устава на партията. Въпросът е кардинален по какъв начин действаме и по какъв начин взимаме решения. Имали сме задоволително мотиви да кажем че не можем да продължаваме по този начин. На последния пленум излиза наяве, че се сменя основният редактор на вестник „ Дума”. Това, което можем да създадем, в обстановката да желаяме да влезе точка в дневния ред, само че по-късно се сподели, че не и е мястото на тази точка на пленум, а на Национален съвет”, описа Пиринска за писмото с подписите на 50 социалисти, възнегодували против промяната на основния редактор на вестник „ Дума”.

„ Трудно Нинова може да произнася неща, с които всички да сме съгласни. Принципно страната не може да бъде ръководена по метода, по който се ръководи сега. Въпросът е по какъв начин действа партията и там ние да си вършим изводите”, сподели още Пиринска и добави, че съгласно нея Корнелия Нинова не би била ефикасен министър ръководител, както и не е ефикасен водач на Българска социалистическа партия. "Опитваме са да създадем Българска социалистическа партия опция на настоящето ръководство, което е една безскрупулна преса, в която се заблуждаваме, че живеем добре. Приели сме, че не може да бъде добре ", съобщи тя.

Президентът Румен Радев демонстрира уравновесено държание на фона на близкото минало, само че искрено бих споделила, че го свързвам с Българска социалистическа партия, сподели още Пиринска.

Държавата се нуждае незабавно от България. Въпросът е каква смяна. Българска социалистическа партия има хора с идейна непорочност и независимост на сърцето, порив в бъдещето и напредъка. Социализъм значи независимост, ние сега не сме свободни, заключи Пиринска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР