Не мога да разбера патоса срещу доцент Мангъров. ГЕРБ, ДПС,

...
Не мога да разбера патоса срещу доцент Мангъров. ГЕРБ, ДПС,
Коментари Харесай

Хипотеза: Мангъров не иска да става депутат, а да го чуят

" Не мога да схвана " патоса " против доцент Мангъров. ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия занапред ще включат в листите си, съперниците на Мангъров. Дори Мутафчийски го пробваха за висок пост Но се издъни..
Много хора, станали известни напоследък ще се кандидатират за депутати, ползвайки известността си около КОВИД рецесията.
 Атанас Мангъров е номиниран за кандидат-депутат от АБВ Атанас Мангъров е номиниран за кандидат-депутат от АБВ
Доц. Атанас Мангъров е номиниран да претендент народен представител от АБВ, заяви водачът на АБВ Румен Петков, представяйки пред публицисти номинации...
Но това е обикновено. Приемливо.
Да се обвържеш с Румен Петков издава желания на доцент Мангъров, които мъчно ще бъдат разбрани, само че той има право на това. И проблемите с разбиране на преценката за това, нямат общо с професионалните му преценки, които колкото и да наподобяват противоречиви, си остават нужния репер на нормалността, във Facebook.
" Никой не ви кара да гласувате за него. Напротив.
Щеше ли да бъде реакцията ви друга в случай че беше претендент на Слави, на триото, на Демократична България? Или в Народното събрание има място единствено за Кунчевци, Ангеловци, Мутафчийски и сие?
Но когато стане тирада за мнението на Мангъров - нормално рецензиите към него са от хора, които държат и имат вяра в единствената вярна линия, тази на Партията и не позволяват отклоняване..
 Доц. Атанас Мангъров за АБВ: Опитвам се, доколкото ми е допустимо, по този метод да се опитам да трансформира нещата Доц. Атанас Мангъров за АБВ: Опитвам се, доколкото ми е допустимо, по този метод да се опитам да трансформира нещата
Доцент Атанас Мангъров съобщи, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, тъй като сега вредите, които се нанас...
А съмняващият се човек е Солта на земята
Да не приказваме, че Мангъров явно няма желание да се занимава с политика или да желае да става народен представител, тъй като АБВ не е тъкмо директния път към Парламента. Шансовете не са нулеви, а под нулата. И той го знае.
Просто ще употребява опцията да приказва по неговите професионални тематики. Ерго отново не се вързва неговото решение, в случай че е по този начин, с притчата за изгода, за търсене на кяр и кариерна облага.
Ако още не сте схванали, Борисов и щаба се готвят да нарисуват нова вълна на заразяването с английският вид на КОВИД-19 и пик по време на изборите, към 4 април, което ще даде служебна победа на Борисов.
Факт е, че мнозина ненавиждат Мангъров първосигнално, като подбудител на спокойствието им и на само вярната линия на Партия.
 Въпроси от Facebook: Защо държат Мангъров на половин заплата? Въпроси от Facebook: Защо държат Мангъров на половин заплата?
" На настоятелните ми въпроси през вчерашния ден в студиото на “Антидот ” доцент Мангъров по този начин и не сподели за какво управлението на Инфекциозна...
Това е действителният проблем, а не терзанията на политически пуритани, които необичайно пропущат да " калиброват " рецензиите си по отношение на личните им партии, политически желания, и обвързаности. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР