Не мога да разбера какво обяснява Христо Иванов за споразумението.

...
Не мога да разбера какво обяснява Христо Иванов за споразумението.
Коментари Харесай

Пеевски: Приятел съм и на Петков, и на Борисов! Споразумението го писахме с лидера на ПП

Не мога да схвана какво изяснява Христо Иванов за съглашението. Текстът персонално сме го написали с Кирил Петков и е координиран с ГЕРБ. Нямахме никаква рекламация към него и всичко беше изяснено. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коментар на напрежението сред ръководещите сътрудници.
Прочетете още
" ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би трябвало да създадат държавно управление. Не мога да схвана всички пояснения, които валят, както и размяната на кого сме по-добри другари. Приятел съм и на Петков, и на Борисов, само че най-много съм другар на България. Нямаме искания към съглашението, Движение за права и свободи не е било тематика в него. Двете точки за службите и следствената загадка са били обект на спор. Два пъти е имало решение за промяна на шефа на ДАНС - с военачалник Атанасов и с кандидатура на съветника на Денков - Веселин Марков, на която Петков се опълчи откакто беше склонен в началото. За нас няма потребност от смени в службите, доста добре са структурирани и имат доверие на западните ни сътрудниците. Желанието да се овладяват политически не го разбирам. Там има единствено едно политическо предопределение - на Петър Петров от ПП-ДБ ", съобщи той.

По думите му е неуместно да се изнася следствена загадка по дело. " Имам усещането, че от ПП-ДБ не схващат от тези неща, за Конституцията трябваше да им се оказва помощ. Номерът с врага Движение за права и свободи няма да мине ", означи Пеевски. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР