Не мога да кажа дали с тези партии, с които

...
Не мога да кажа дали с тези партии, с които
Коментари Харесай

Йорданов, ИТН: Нямам представа дали бихме преговаряли отново с ПП в следващ парламент

Не мога да кажа дали с тези партии, с които до момента бяхме в коалиция, след избори ще можем отгоново да приказваме. Много сложен въпрос и мога да отговоря единствено уклончиво.

Това разяснява пред бТВ Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Забелязах, че минаването през избори вкарва разсъдък в част от партиите, които преди този момент са се правили на мъже. Така че не знам, в действителност не знам какво би се случило в идващ парламент, в случай че влязат същите политически обединения. В този миг разговор с тях ми наподобява много недопустимо, в случай че от другата страна не се създадат избрани самооценки, да бъдат откровени, а не по този начин гнусни като сега, уточни той.

От Политическа партия прикриват своята несръчност с нас, като споделят, че ние нещо саботираме. Всъщност това е схемата, уточни той.

Лена Бориславова е доста слаб правист. Но за жалост тя има голямо въздействие върху премиера и върху парламентарната му група, по тази причина се стига до такива проблеми като КЕВР. И ние, аз персонално, натиснах Ива Митева, която е страховит правист, опълчих й се, и в последна сметка сбърках. Направих го, тъй като желаех да сме добър съдружен партьор, само че това бяха неточности, уточни той.

Дали в идващ парламент бихме преговаряли с Политическа партия, нямам никаква визия, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР