Не мисля, че ще има правителство между ГЕРБ и Продължаваме

...
Не мисля, че ще има правителство между ГЕРБ и Продължаваме
Коментари Харесай

Как всичко това, което се случва в парламента, се отразява на живота на хората?

" Не мисля, че ще има държавно управление сред ГЕРБ и Продължаваме промяната-Демократична България. По-скоро ще отидем на избори Тези договаряния и общи изказвания са проява. Политиците са доста уплашени ".

Това съобщи в ефира на Нова тв общественият антрополог Харалан Александров. „ Предизвикателството сега е по какъв начин тези партии ще вземат завоя към по-конструктивна политика “, добави той.

Асен Агов пък не предвижда дали на следващия ден ще има ръководител на Народното събрание.„ Трябва да има повече примирение. Да не ни плашат с повишаване на хляба. Това е политика на страха. Това примирение може да докара до диалози, само че би трябвало и да се откажем от паникюрската политика и да я сменяем с същинската политика “, сподели Агов.

  " Първо би трябвало да си отговорим на въпроса „ Как всичко това, което се случва в Народното събрание, се отразява на живота на хората “, счита някогашният обществен министър Христина Христова.
„ Всичко останало са механически въпроси. Няма бюджет, инфлацията е двуцифрена. Трябва да има държавно управление, което да направи бюджет, да се помогне на хората и на бизнеса “, добави още тя.

„ ПП-ДБ схванаха, че с революционното знаме няма да се получи, то е в интерес на „ Възраждане “. Те не са революционен вид партия. Защо го вършат? Защо се пробват да докарат обстановката до степен на война “, попита политологът Георги Киряков.

Агов счита, че се насажда, че сме изморени от избори. „ Изборите са най-демократичния метод. Не би трябвало да се бием по площадите. Плашат ни и с „ Възраждане “, сподели той. Според него, в случай че има читава законодателна стратегия, може да се стигне до някакво държавно управление сред първите две сили в Народното събрание.

„ Опасявам се обаче, че законопроектът не е идеален. Би трябвало още един път да се намерения какви да са измененията “, сподели той.Александров счита, че липсва политическо въображение отвън революционното говорене.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР