Не мисля, че който и нормален човек само на снимка

...
Не мисля, че който и нормален човек само на снимка
Коментари Харесай

Дъщерите на варненеца, паднал в изкоп: Обектът не беше правилно обезопасен

" Не мисля, че който и естествен човек единствено на фотография да го види ще реши, че е вярно обезопасен обектът ". Това сподели в ефира на " Здравей, България " Ивелина Митева, една от дъщерите на потърпевшия след рухване в ров на ВиК варненец. Тя разяснява, че на място имало три пана, сред които имало разстояние. Нямало и светлоотразителни ленти.

Припомняме, че 59-годишният мъж от Варна е с тежка шийна контузия и е настанен в многопрофилната болница " Света Анна " в морския град. Опасност за живота му няма, споделят медици, само че крайниците му са парализирани. Инцидентът се случил в петък към 22:30 часа. Днес секторът е към този момент асфалтиран.

" Баща ни се прибира, пробва се да си отвори и се спъва в железно пано и пада в рова, който е бездънен 2-2.5 м. Навън вали, мрачно е, хлъзгаво е ", изясни Милена Митева, другата щерка на потърпевшия.

От ВиК обявиха за NOVA, че изкопът е бил обезопасен с оградни платна и сигнална лента. След като екип на сдружението отишъл да закопае дупката, открил, че едно от паната е съборено в изкопа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР