Не мисля че има причини и основания за предсрочни избори.

...
Не мисля че има причини и основания за предсрочни избори.
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Най-лесно е нищо да не се прави, тогава няма да има критика

" Не мисля че има аргументи и учредения за предварителни избори. Със сигурност на опозицията това ѝ е работата да основава рецесии и да се бори за място. " Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова.
На въпрос дали ще се кандидатира за идващ кметски мандат тя отговори, че е прекомерно рано да се приказва за това.
" Зная какъв брой усложнения предизвикваме, че хората стават все по-взискателни, в това време през последните години ние успяхме да се оправим с огромните улици и булеварди, по които всички се движим и от предходната година съумяваме да стигнем повече до кварталните улици ", разяснява още тя по отношение на ремонтите в столицата.
Тя увери, че карала да се поливат с водоноски ремонтите сектори, в случай че не вали дъжд, с цел да се види дали са добре изпълнени. По думите и проби, взети от бул. Арсеналски и бул. В. Левски са посочили, че материалите са според условията.
" Няма по какъв начин да подсигуряваме, че някой занаятчия няма да си остави ръцете, това са стотици компании. Наложени са наказания, че не са били обезопасени дърветата, ще се наложи и друга глоба... за жалост случва се в тези големи мащаби. Най-лесно е нищо са не се прави, тогава няма да има рецензия. ", изясни още Йорданка Фандъкова в изявление за bTV.
В отговор на въпрос за митингите на родители поради дребното места в детските градини Фандъкова изясни, че " не приема систематизирания. "
" Числата демонстрират, че в София има усъвършенстване при всички индикатори. По отношение на азотните оксиди София е в най-хубава позиция, спрямо останалите градове, които се обследват. Проблем остават фините прахови частици. От предходната година в Рлана за възстановяване качеството на въздуха има стратегия и проект за смяна в отоплителните съоръжения. ", сподели още столичният кмет в отговор на въпрос за замърсяването на въздуха в града.
Фандъкова даде обещание, че от тази зима ще има възобновяване на рейсовете, които се движат към Витоша. Тя осведоми, че е упълномощила на основния проектант на София да ревизира положението на неработещите уреди и " ще има наставления за възобновяване на тези от тях, които са в положение да бъдат възобновени и да бъдат отстранени, тези които са рискови. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР