"Не ме изненада поведението на Радан Кънев, защото той от

...
"Не ме изненада поведението на Радан Кънев, защото той от
Коментари Харесай

Евродепутат разкри как Радан Кънев се готви да управлява в комбина с БСП

"Не ме изненада държанието на Радан Кънев, тъй като той от месеци работи за разтрошаване на дясното в България. Негова партия направи коалиция с наши съперници и в Европа. В тази офанзива против България се включиха и извънредно леви и леви либерали. Във всички случаи това беше извънредно аморално към дясното и ЕНП ".

Tова съобщи Александър Йорданов, евродепутат от СДС/ЕНП в ефира на Канал 3.

"Направих опит няколко пъти да приказвам с Радан Кънев с концепцията, в случай че може да поразмисли, че би трябвало да има мисъл за България, че ще хвърлим леке върху страната с такава резолюция ", добави още той.

"Символиката на митинга е знак на омразата. Дори уредниците са се нарекли „ Отровно трио”, те сами мислят за себе си като отрова, като ненавист ", сподели още Йорданов по отношение на протестиращите
.
"Радан Кънев счита, че посредством този митинг ще се вдигне рейтинга на неговата партия, ще влезе в Народното събрание и ще ръководи с Българска социалистическа партия. Управление в идващия парламент може да има единствено в два разновидността – с Българска социалистическа партия или с ГЕРБ.

„ Демократична България” е проекция на европейската левица, Радан Кънев е покрай концепциите на ПЕС ", това сподели в предаването и Иван Сотиров, някогашен зам. ръководител на Съюз на демократичните сили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР