Не красотата, а влошеното му здраве обаче, са огромният проблем

...
Не красотата, а влошеното му здраве обаче, са огромният проблем
Коментари Харесай

Никой Не Може Да Повярва, Че Чу Това От Любимия Комик На България! Любо Нейков Каза Край!

Не хубостта, а влошеното му здраве обаче, са големият проблем в тази ситуация. Любо Нейков стартира внезапно да подвига кръвно, имаше съществени проблеми с бъбреците и черния дроб. И съвсем не излизаше от кабинетите на докторите.

Докато един прекрасен ден реши, че по този начин повече не може. И стартира гневна диета. Това признава самият той като не крие, че постоянно е бил заплашителен лакомник.

„ Какво да се прави, обичам си табиетите. Ей по този начин, да си седна на масата, да сложим храна, да пийнем… Всичко да има. Богато да е, пък когато подписваме значими неща, отново да е цялостно на масата. Така обичам “, признава си без пердах комикът, написа разкрития.ком

И не, че към този момент не обича същото, само че просто си е наложил да се въздържа и да живее здравословно. Ако не в свое име, то в името на жена си и дребната си дъщеричка, която обожава.

„ В момента отново си хапвам от всичко, само че с мярка. Колкото ми е шепата на ръката, толкоз ми е и порцията на едно хранене. И това има резултат, към този момент го виждам.

Вярно, че е мъчно първоначално и непрекъснато се чувстваш гладен като вълк. Но цаката му е да изтраеш седмица-две. След това стомахът ти се свива и нямаш проблеми “, споделя Любо Нейков.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР