Не изисква инсталиране и сложно конфигуриране, ползва се безплатноZillya! Scanner

...
Не изисква инсталиране и сложно конфигуриране, ползва се безплатноZillya! Scanner
Коментари Харесай

Zillya! Scanner – открива и премахва вирусите

Не изисква инсталиране и комплицирано настройване, употребява се гратис
 Zillya! Scanner предлага три варианти за сканиране: бързо, цялостно и изборно
Zillya! Scanner предлага три варианти за сканиране: бързо, цялостно и изборно

Безплатният програмен продукт за сигурност Zillya! Scanner сканира компютъра и отстранява откритите инфекции от рода на вируси и троянци.

Програмата поддържа три метода на сканиране и не изисква комплицирано настройване, което я прави подобаваща за всички видове консуматори, без значение от равнището им на подготвеност.

Тъй като е портативна, Zillya! Scanner не изисква инсталиране – изпълнимият файл може да се сложи на всяко място на твърдия диск и да се пусне с един клик. Програмата не трансформира Windows регистъра и не основава спомагателни файлове без позволение, а при деинсталиране не оставя никакви следи.

Трите варианти за сканиране са: бързо, цялостно и изборно. Не е планувана функционалност за сканиране в действително време, тъй че Zillya! Scanner се предлага по-скоро като спомагателен инструмент за отбрана наред с главния антивирус.

По време на сканирането потребителят ще види информация от рода на тествани файлове, открити закани и така нататък Процесът може да бъде спрян и задействан още веднъж на по-късен стадий или преустановен изцяло. Генерираният резултат включва името на всеки вирус, а потребителят може да изтрие инфектираните файлове с един клик.

Даунлоуд: Zillya! Scanner
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР