Не искам лъкатушене в игровия ни облик и стил. Това

...
Не искам лъкатушене в игровия ни облик и стил. Това
Коментари Харесай

Мъри отсече какво НЕ иска да вижда в Левски!

Не желая лъкатушене в игровия ни образ и жанр. Това съобщи старши треньорът на Станимир Стоилов на днешната конференция преди последния мач за годината с Берое в Стара Загора. Двубоят под Аязмото е в неделя, 12 декември, от 16:30 часа, и ще можете да го наблюдавате !
Мъри разяснява утрешния противник. „ Може би клубът с най-вече играчи, може би по тази причина редуват непостоянни изяви, мощни като домакини. Клуб, който в последните години, държи едно положително равнище в българския футбол, с добра аудитория, хора, които вървят на мачове – добър съперник с положителни последователи. Ние обръщаме на всички съперници внимание, уповавам се нашият тим и бранители с груповите си дейности да се оправим по най-хубавия метод и да разгърнем нашия капацитет.
Повече ме интересува по какъв начин ще се показа нашият тим. Аз съвсем постоянно съм имал едно и също нещо – да нападаме, да преобладаваме, да направляваме топката – би трябвало да се съобразим и със мощната контраофанзива на Берое, само че и ние притежаваме със скорост, която може да отговори на този жанр “, стартира Станимир Стоилов.
„ Искам да приличаме на Левски на терена, нашият ангажимент е да развиваме игровия ни образ – не желая да има лъкатушене в игровия образ и жанр, в резултатите може да има, само че в игровото държание не би трябвало да има. Футболистите са задължени да играят на високо равнище. Надявам се всичко да е наред, оптимисти сме, че Хосе Кордоба ще играе на следващия ден. Победа постоянно е добра пристигнала за Левски предвид на лъкатушенето през годината – ще би трябвало да се хвърлят много старания. Дано не подходим типично по български, а съществено и отговорно “.
Стоилов не подмина и тематиката с делата на „ сините “ и дължимата сума на някогашния ментор Петър Хубчев, на който клубът би трябвало да заплати общо към 800 000 лева „ Факт е, че сме изгубили делата – аз не мога да взимам съответна страна, само че съгласно мен този проблем трябваше да се реши доста преди да се изгубят делата. Нашата отговорност е да не позволяваме неточности на гърба на Левски “, приключи той.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР