„Не искам да умра“: Твърди се, че момиче е подмамено да яде дъвка с марихуана

...
МЕМФИС, Тенеси. — 18-годишно момче е обвинено, че е дало
Коментари Харесай

МЕМФИС, Тенеси. — 18-годишно момче е обвинено, че е дало на 16-годишно момиче ядлива дъвка докато е в училище, без да знае, че в него има марихуана.

На 24 август полицаи от Мемфис са извикани в дом в Parkway Village. Майката каза, че на 16-годишната й дъщеря е дадена дъвка, подправена с марихуана, в гимназията в Шефилд от ученик на име Оливър Арнаадо.

Полицията казва, че инцидентът е станал на 18 август в кафенето на училището и че след момиче изяде дъвката, Арнаадо й каза, че е марихуана и започна да се смее.

MPD: Жени крадат от Target, блъснаха няколко полицейски коли с 3 деца вътре

16-годишният каза: „Марихуана, Оливър“, преди да се разгорещи и да припадне, според докладите. След това тя беше отведена в детската болница Le Bonheur от противопожарната служба на Мемфис.

Служител по сигурността на училището в окръг Шелби каза, че Арнаадо е идентифициран и претърсен, но не е открито незаконно вещество в него или в раницата му.

На 26 август полицаите казват, че 16-годишното момиче и майка й са отишли ​​в полицейското управление и са дали показания. Те твърдят, че някои от приятелите на Арнаадо са дошли в къщата им и са я помолили да не намесва полицията.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР