Не искам да сте кучки. Това каза Бойко Борисов по

...
Не искам да сте кучки. Това каза Бойко Борисов по
Коментари Харесай

Борисов: Дано да се поздравим с осем евродепутата, не искам да сте кучки

Не желая да сте кучки. Това сподели Бойко Борисов във връзка коментара на Елена Йончева. Искам да сте същински, прикани той на представянето на претендентите в евролистата на ГЕРБ-СДС.
Борисов посочи работата на България по Пакета Мобилност и грешките, а който с подред него " българи са отрязали главата на транспортните служащи ".

Борисов разяснява смяната в решението на Демократична България лидер на листата да бъде евродепутата Светослав Малинов, който не участва на гласуването на Пакета Мобилност. " 5 години там и най-после различен лидер на листата ".

Като свалим ГЕРБ и Съюз на демократичните сили какво ще вършим е въпрос, който съперниците не си задават, акцентира Борисов. За хората от Българска социалистическа партия жилищата и ниските цени не са никакъв проблем, те са привикнали да живеят в скъпи жилища от 9 септември 44-та. Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си поставили огромна обица на ухото, призна Борисов. От удара желая да излезем обединени и мощни.

Забранявам да се вкарвате в говоренето на омразата, обърна се водачът на партията към членовете. По думите му даже когато ГЕРБ бърка, си понася наказванията.

Заедно ще успеем да реализираме резултати който ще надвиши предстоящите от злонамерените ни съперници. Това разгласи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов след оповестяване на Евролистата на обединението сред Съюз на демократичните сили и ГЕРБ. Дано имаме щастието и търпението да се поздравим с победа с осем евродепутата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР