Не го вярвайте. Кандидатът на Републиканската партия Мази Пилип предупреди

...
Не го вярвайте. Кандидатът на Републиканската партия Мази Пилип предупреди
Коментари Харесай

Мази Пилип предупреждава избирателите да не вярват на умерените твърдения на Том Суози: „Това е част от неговата игра“

Не го вярвайте.

Кандидатът на Републиканската партия Мази Пилип предизвести гласоподавателите, че нейният конкурент на специфичните избори в Лонг Айлънд, демократът Том Суози, е същински наследник прогресист в умерено облекло.

„ Това е част от неговата игра. Той е политик, политик от кариерата. Той играе тази игра. Изведнъж той не желае да бъде подсилен от Байдън. Той гласоподава над 90% от времето с членовете на Squad. Той не може да избяга от върха си “, сподели Пилип пред The ​​Post малко след дебата й с някогашния конгресмен.

„ За него той просто желае да завоюва тези избори. Той ще излъже. Той няма да бъде почтен. И знам какво се кани да направи “, предизвести тя.

Кампанията на Пилип нашумя за предишното гласоподаване на Суози против осъждането на придвижването „ отнемане на средства от полицията “ през 2021 година

Имаше също неодобрение по отношение на обява във Фейсбук от юли 2019 година, в която Суози споделя препоръки с незаконните имигранти по какъв начин да избегнат федералните имиграционни влас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР