Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който

...
Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който
Коментари Харесай

Станимир Илчев, НДСВ: Не гледаме на тези избори като на къс спринт

" Не гледаме на тези избори като на пай спринт, който може да ни зарадва или да ни обезкуражи със своя краен резултат. Времето и усилието до 2-ри април са една права от доста дълъг маратон, който сме решили да проведем. Това включва присъединяване в локалните избори и в изборите за Европейски парламент, както и във всички идни избори в страната. Нашето решение е изрично ".

Това съобщи за БНР ръководителят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев.

" Национална движение „Симеон Втори" е систематична партия, тя не е план ", акцентира Илчев и добави, че в Национална движение „Симеон Втори" са мощно обезпокоени от " парламентарните рецесии, които прераснаха в обща политическа рецесия ":

" Чувстваме се мощно провокирани от невероятните нива на измама в Народното събрание и от детайлите на феодализъм в провинцията. Всичко това ни кара да чакаме доста интензивно в политическата битка ".

" В листите на Национална движение „Симеон Втори" са хора, надълбоко свързани със своите родни места, със своите градове, със своите общини. Повечето от тях имат опит от присъединяване в публични процеси. Някои от тях са някогашни депутати от Национална движение „Симеон Втори", заемали са основни, високоотговорни позиции ", уточни Илчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР