Не една и две известни личности са се оплаквали, че

...
Не една и две известни личности са се оплаквали, че
Коментари Харесай

За какво мечтае Килиан Мбапе

Не една и две известни персони са се оплаквали, че славата може да им дава доста, само че и им лишава някои простички неща, които се оказват много значими.
 Мондиал 2022,
Защо всички се смеят на Оливие Жиру и Килиан Мбапе

Сцена като от сантиментален филм

Явно същото важи и за Килиан Мбапе . През последните няколко години звездата на френския футбол накара всички да приказват за него и сме сигурни, че съвсем няма човек, който да не е чувал името му.

Цялата тази популярност обаче не понася добре на Мбапе. В изявление за Envoye Special футболистът на ПСЖ споделя, че би платил доста пари, с цел да може необезпокоявано да отиде до близката пекарна, с цел да си купи самун.

« J’ai perdu la spontanéité. »

De Paris jusqu’au Cameroun, se confie dans. Ses engagements associatifs, son quotidien, ses projets mais aussi… ce qui lui manque le plus.

Une interview exceptionnelle à découvrir le 18 janvier prochain!

Като цяло на Килиан Мбапе му липсва да прави елементарни неща, без да бъде спиран от хората по улицата. " Загубих спонтанността, спонтанността да бъда човешко създание ", споделя още той.
 Мисли ли Новак Джокович да се откаже от тениса
Мисли ли за края Новак Джокович

Какво кара сърбина да се замисли

Футболистът има и подготвен отговор на въпроса какво би правил, в случай че за 48 часа бъде неузнаваем. " Ще хапна в някоя бирария, ще изляза, ще отида с другари на някои ваучър, без никой да идва да ме види. На идната заран - прекрасен брънч на слънце на терасата, това е. Простите неща в живота. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР