Не е вярно, това е фейк новина, никой от нас

...
Не е вярно, това е фейк новина, никой от нас
Коментари Харесай

Адвокатка: Фейк новина, Рангел не е заловен!

Не е правилно, това е фалшив вест, никой от нас няма такава информация . Това сподели за Plovdiv24.bg Антоанета Николова, юрист на майката на Димитър от Цалапица, който беше погубен във връзка днешни информации по медиите, че главният обвинен Рангел Бизюрев е бил хванат в Нидерландия и след това пуснат поради законови пропуски у нас, макар съществуването на европейска заповед за арест.

" Няма такова нещо, това въобще не е правилно, новината е подправена ", сподели още един път юрист Николова.

На този стадий тя не е разговаряла с прокуратурата, с цел да ги попита дали има истина в тези изказвания, въпреки всичко. " Не мога за всяко нещо, което излиза по медиите, да им се обаждам и да им желая пояснение ", сподели юрист Николова. Това, което тя знае, е, че Рангел нито е хванат, нито е пуснат.

За хода на разследвато бранителят сподели, че следствието към момента тече, а резултатите от него ще ги схванат, когато то бъде предявено. Понастоящем то към момента се води и никой не следва да бъде уведомяван по него. Те се предявява едвам, когато завърши. 

Рангел Бизюрев е разгласен за търсене и до момента в който той не бъде открит, има изчакване и удължение на периода на следствието. Процесуално-следствените дейности пордължават и към този стадий. " Чакаме ", сподели юрист Антоанета Николова.

Протестите на роднините и приятелите на убития Димитър Малинов в село Цалапица с гледище за правдивост и транспарантно следствие на убийството на 24-годишния юноша малко затихнаха.

Хората дълго се съмняваха, че няма издадена европейска заповед за арест, защото резултат от издирването на Рангел няма. Адвокат Николова и майката настояха да видят заповедта, а прокуратурата им я сподели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР