Не е вярно, че вкарваме региона ни в напражение след

...
Не е вярно, че вкарваме региона ни в напражение след
Коментари Харесай

Военен експерт: Путин ще воюва в Украйна до последната рубла в бюджета, ако не до последния руснак

Не е правилно, че вкарваме района ни в напражение след новата военна помощ, която ще дадем на Украйна. Не можем да питаме агресора какво да вършим и какво ще му бъде комфортно ние да създадем. Това съобщи в студиото на " Добро утро, Европа " военният специалист и член на Атлантическия съвет на България кап. Васил Данов.
 
Като член на НАТО ние имаме право да създадем това, което сметне държавното управление и Народното събрание. Тези не огромен брой ракети, които са с изминал период на валидност и са дефектни, няма да се отразят на боеспособността на армията ни. Ние даваме ракети, които не можем да използваме. Не е станало нищо ужасно.
 
Васил Данов изясни, че електрониката на насочването на ракетите, които ще предоставим на Украйна е дефектна. Украинската страна има опция да ги ремонтира, а ние нямаме такива, сподели още той. Ние все още няма да дадем ракети за С-300, които работят, до момента в който нямаме нови, а и помощта от Съединени американски щати за Украйна ще продължи, добави специалистът.
 
Не се знае по кое време тази война ще приключи. Режимът на Путин ще води война до последната рубла в бюджета, в случай че не до последния руснак. Напрежението върху съветската стопанска система е огромно.
 
Българската страна съдбовно закъснява с превъоръжаването, безапелационен е кап. Васил Данов. У нас не е закупена нито една съвременна система за бойни дейности - кораби, самолети или танкове и транспортьори, означи той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР