Не е възможно Гълъб Донев и служебното правителство да останат

...
Не е възможно Гълъб Донев и служебното правителство да останат
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Не е възможно Гълъб Донев и служебното правителство да останат на власт повече от два месеца

Не е допустимо Гълъб Донев и служебното държавно управление да останат на власт повече от два месеца. Това сподели някогашният ръководител на ПГ на " Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.

Той изясни, че има доста работа, която би трябвало да се свърши и това може да стане единствено с постоянно държавно управление.

" Трябваха ни още единствено два дни, с цел да намерим още слотове за танкерите с полутечен газ, а служебното държавно управление сътвори щабове за рецесия, която не съществува. Според мен с още 2 дни работа на държавното управление при положително предпочитание и при липса на обязаност и взаимозависимост, биха могли да се намерят задоволително положителни слотове и да се обезпечи този газ. Той е с извънредно преференциална все още цена, която беше на 30 $. Всичко това обаче не беше довършено и в този момент още веднъж сме в хипотезата, че може да имаме проблем с газовите доставки “, разяснява пред bTV Гюров.

Той повдигна въпроса и за " Газпром ". 

" При изискванията, че можем да разчитаме, че договорите ще бъдат спазвани и не сме подвластни от съветския газ, а имаме други снабдители и " Газпром " се конкурира на свободния пазар ценово с тези снабдители, няма никакъв проблем. Но бих попитал кой е този човек и юрист, който ще даде гаранции, че " Газпром " ще съблюдава своите контракти, добави още Гюров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР