Не е важно папата да те погали, а Ахмед Доган.

...
Не е важно папата да те погали, а Ахмед Доган.
Коментари Харесай

Журналист за Хасан Азис: Не е важно папата да те погали, а Ахмед Доган

„ Не е значимо папата да те погали, а Ахмед Доган. За Хасан Азис. Когато има изключване на човек от значими властови позиции, се следи едно жужене в външна страна и на дневен ред излиза тематиката опция. На самия Хасан Азис не му е минавало през мозъка, че би тръгнал против Движение за права и свободи “, сподели в предаването „ 120 минути “ журналистът Илхан Андай. 

Движението смени Хасан Азис и Айдън Осман

„ Ако Хасан Азис желае да има политическо бъдеще след този ход на Доган, той би трябвало да разчита на 58% поддръжка на първи тур за новия претендент Ерол Мюмюн. Самият той не би постигнал подобен резултат, само че в случай че Хазан Азис работи на тези избори доста повече, в сравнение с за себе си на предходните, това може да се реализира. Другият огромен проблем е, че човек не носи две огромни дини по една мишница. Той е зам.-председател на Движение за права и свободи, кмет на бастиона и учител “, добави журналистът.

По думите му на последните няколко избори Движение за права и свободи губи позициите си в Кърджали, до момента в който в селата съвсем 100% от популацията гласоподава за придвижването.

„ Ако Движение за права и свободи не завоюва на първи тур, на втори по всяка възможност недепесарят ще завоюва. Не виждам по какъв начин ПП-ДБ ще повдигнат непокътнат претендент, който да избута нещата до балотаж, това би разгневило и Доган, и Пеевски “, сподели още Илхан Алтай. 

Азис благодари на Доган и партията за предоставената отговорност в последните 20 години

Той разяснява и все по-честите обществени изяви на депутата Делян Пеевски.

„ Пеевски владее магията да се промотира самичък. Той знае дневния ред на държавното управление, само че изпреварващо излиза преди всички останали и споделя какво ще се случи. На проблематичния ден със зърнопроизводителите той излезе и кажа, че ще се реши всичко и то се случи “, показва журналистът. 

Атанас Атанасов разгласи, че подава оставка, откакто няма да получи поддръжката цивилното и военното разузнаване да се обединят

По думите му е допустимо Движение за права и свободи скоро да има различен ръководител.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР