Не е важно колко работиш, а как почиваш – тази

...
Не е важно колко работиш, а как почиваш – тази
Коментари Харесай

Успехът в кариерата се гради… през уикенда

Не е значимо какъв брой работиш, а по какъв начин почиваш – тази загадка за триумф от ден на ден получава своето удостоверение в модерния метод на живот.

Много хора с упоритости да изградят кариера считат, че триумфът е формула на това какъв брой време прекарват в работа. Те прекарват седмицата от понеделник до петък “на високи обороти ”. След което за тях е на процедура невероятно да се “изключат ” от работните проблеми и да релаксират пълноценно през уикенда. Нещо повече – те си основават табиет да поработват в допълнение в събота и неделя, мислейки, че това ще им даде преднина пред конкуренцията.

Психолозите, а и доста от сполучливите мениджъри обаче предизвестяват за рисковете от подобен метод на живот.

Те акцентират, че е значимо да употребявате уикендите за пълноценна отмора, за заниманията си и за това да поддържате пълностоен обществен живот. Само по този начин можете да бъдете в действителност хармонични и задоволени от живота си като цяло – а това е основен фактор за професионалния триумф.

И по този начин – какво вършат през уикенда сполучливите хoра?

Прекарвайте време с околните си
Може би една от най-важните характерности на сполучливите хора е че имат пълноценни връзки със своите близки, които да ги поддържат. Но тези връзки би трябвало умишлено да се култивират при всяка опция.

Спортувайте

Добрата физическа кондиция е значима за всеки, само че е още по-незаменима за хората с деен метод на живот и доста отговорности. Без добър физически тонус, човек нормално е заплеснат и се уморява елементарно. Затова използвайте всяка опция за спорт и през седмицата, само че през уикенда имате доста по-голям късмет да отвелите задоволително време и в случай че би трябвало да наваксате.

Социализирайте се

Гостуванията и срещите с другари ви оказват помощ да се разтоварите, да се заредите с позитивни страсти, както и да видите събитията в живота си (и в кариерата) в вероятност. Неформалните срещи също по този начин са подготовка за информационните ви умения, а по този начин сте по-релаксирани в общуването си и със своите сътрудници и шефове.

Отдайте се на заниманието си

Вашето обичано занимание е доста по-важно за вашето благоденствие, в сравнение с можете да си визиите. Когато намерите време, с цел да се справите с нещо вдъхновяващо, това откъсва мислите ви от всички проблеми и по този метод ви дава късмет в предстоящ миг да ги решите по-ефективно.


10 метода да бъдем безапелационни

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР