Не е тайна, че в България новият внос на употребявани

...
Не е тайна, че в България новият внос на употребявани
Коментари Харесай

Употребявани коли нов внос: от Германия или от Италия?

Не е загадка, че в България новият импорт на използвани коли е необятно застъпен и по-голямата част от българите си купуват точно такива коли. От къде обаче е най-добре да е импортирана използваната кола. Предвид обстоятелството, че главния импорт у нас е от Италия, Германия и Швейцария ще разгледаме в резюме плюсовете и минусите на използвани коли от тези страни.
Германия

Германия е една от най-популярните страни за импорт на коли " втора употреба " у нас. Трябва да знаете обаче, че колите от Германия нормално имат забележителен пробег. Германците избират да пътуват със личните си коли и постоянно изминават по 100 километра дневно по маршрута дом-работа-дом. В същото време обаче немските водачи са виновни за поддръжката на колите си, тъй че положението им като цяло не е мотив за съществени терзания, макар огромния пробег.
Италия

Следва Италия, чиито поданици обаче постоянно попадат в произшествия, което води до появяването на голям брой недостатъци в колите им. А що се отнася до поддръжката на колите, жителите на Италия не се тормозят изключително и постоянно ги карат, както се споделя, " до дъно ". От друга страна Италия е известна със своя парещ климат, тъй че лаковото покритие на тъмните коли там постоянно избледнява. Италианците не се оправят добре с паркирането, тъй че дребните недостатъци по каросерията на колите са неизбежни. Сред вариантите доста от колите от Италия може да нямат отопление на седалките, даже в най-високото равнище на съоръжение. Но упоменатите климатични условия носят освен щета, само че и изгода - ламарините ръждясват по-малко.

Швейцария

Автомобилите от тези страни могат да бъдат в доста положително положение, защото притежателите им в никакъв случай не икономисват от ремонт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР