Не е тайна, че смартфон бизнесът на HTC е в

...
Не е тайна, че смартфон бизнесът на HTC е в
Коментари Харесай

HTC намалява броя на новите си смартфони през 2018 г.

Не е загадка, че смарт телефон бизнесът на HTC е в рецесия от известно време и съгласно нова информация, тайванската компания ще отрази това в проекта си за нови модели през 2018 година Очевидно производителят има намерение да понижи броя на новите модели през новата година, което е много показателно като се има поради, че и през тази не бяха пуснати кой знае какъв брой доста телефони.

Крайният ход се постанова, с цел да се спестят финансови разноски, както и тъй като HTC има по-ограничен човешки запас, откакто Гугъл взе огромна част от чиновниците в мобилното поделение на тайванците.

През 2017 година HTC пусна всичко на всичко единствено шест модела без да броим вариациите. От тях преобладаваща бе U серията. Ако следващата година броят на новите министър председатели бъде понижен, това може би значи не повече от четири телефона. По всяка възможност още през януари ще забележим нов модел, който е междинен клас версия на HTC U11+.

Такава тактика може да прилича политиката на по-малки компании като OnePlus , които залагат на нападателна реклама, ексклузивност и най-малък брой телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР