Не е тайна, че по време на почивка в Турция

...
Не е тайна, че по време на почивка в Турция
Коментари Харесай

Хотели в Турция не настаняват мъже без жени. Ето защо...

Не е загадка, че по време на отмора в Турция дамите, които си мечтаят да изживеят курортен романс, постоянно срещат усложнения да си намерят джентълмен там, където са отседнали. Причината е, че локалните хотели избират да не настаняват самотни мъже, а избират двойките и фамилиите, написа pochivka.blitz.bg.

Много е евентуално в някой прекрасен петзвезден хотел в Турция да видите надпис: „ Внимание! Хотелът не приема самотни мъже “.

Това важи на процедура за всички места за настаняване, които се дефинират за фамилни хотели.

Блогърка, която от години живее в Турция със фамилията си, попитала управител каква е повода за тази възбрана. Оказва се, че тя е напълно практична.

Необвързаните мъже, настанени в хотелите „ ол инклузив “, се смятат за евентуален източник на заплаха. Под действието на алкохола те стартират да преследват представителките на противоположния пол и постоянно се стига до спорове и даже сбивания.

Изискването да не се позволяват мъже без придружителки в хотела важи съвсем на всички места, въпреки и не всеки път да е завършено публично по документи.

Все отново то важи най-много за високия туристически сезон. През ноември хотелите нормално намаляват бдителността и ергените към този момент могат да се любуват умерено на турските курорти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР