Не е тайна, че красотата си Светлана Гущерова дължи не

...
Не е тайна, че красотата си Светлана Гущерова дължи не
Коментари Харесай

Гущерова призна всичките си корекции

Не е загадка, че хубостта си Светлана Гущерова дължи освен на природата и гена си, само че и на доктор Петрана Каляшева. От години милионерската брачна половинка е измежду ВИП-клиентките на звездната дерматоложка и за нищо на света не пропуща разкрасителните и поддържащи процедури в кабинета й. Наред с забележимите корекции по себе си - силиконовия бюст и бухналите устни, Гущерова разкри и на какви други естетически трикове дължи актуалната си визия.

Запитана от последователките си в Инстаграм, моделката и бизнесдама призна, че има филъри в брадичката и скулите. Също по този начин долната й челюст е моделирана с филъри. От известно време обаче Каляшева глези Гущерова с набиращи все по-голямата известност измежду родните ВИП-ове скинбустери.

Традиционните дермални филъри нормално се употребяват, с цел да запълнят размери там, където са изгубени през годините. Докато скинбустерите последователно подмладяват кожата в региона на лицето, шията, ръцете и деколтето, като задачата им е да подобрят еластичността на кожата и да обезпечат по-интензивна хидратация. Гущерова, която единствено преди дни навърши 34 години, призна, че на всеки три месеца се подлага на терапия със скинбустери
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР