Не е тайна, че една от най-известните фолкаджийки Софи Маринова

...
Не е тайна, че една от най-известните фолкаджийки Софи Маринова
Коментари Харесай

Софи Маринова най-после призна за какво харчи най-много

Не е загадка, че една от най-известните фолкаджийки Софи Маринова взима най-високите възнаграждения за нейния отрасъл. Колежките и обаче постоянно са били в неразбиране къде потъват всички тези приходи заради обстоятелството, че Маринова към момента си няма лично жилище.

Дойде денят, в който Софи най-сетне си призна защо харчи най-вече. Заради нейното шантаво занимание певицата не може да спести никакви пари.

Оказа се, че огромна част от хонорарите ѝ отиват за първокласни возила. Фолк дивата не обича високите скорости и избира удобните коли пред бързите.
                             

Повечето фолк реализатори прекарват огромна част от времето си в своите коли и те са като втори дом за тях. На въпроса кое е най-интересното нещо, което наложително има в колата си, Софи Маринова отговори: 

„ Колата ми е доста празна! Виждам доста сътрудници носят костюми, парфюми, всичко. Защото там живеем. Аз обаче си потеглям от у дома облечена, гримирана. В колата имам чадър единствено. Ако вали, да сляза с чадър. Имам и куфар и с тоалетни такъми, четка, паста за зъби. Но тоалети не нося! Защото обичам, като обикалям България и във всеки град си имам обичан магазин, в който оставям целия си хонорар. “, предава Телеграф

Софи Маринова описа, че първият автомобил, който си е купила, с цел да пътува по участия е бил Москвич. Возилото ѝ е основало доста премеждия и напълно скоро откакто го взела, решила да го размени с чисто нова Лада.
                             

" Първата ми кола беше Москвич 12-так. И като запуши и като се отвори капака, вода хвърчи. Много издънки имаше. После беше Лада и качих равнището. Може да звучи смешно, само че преди 30 години Москвича си беше първокласна кола. Беше си супер! Парите постоянно съм си ги давала за коли, тъй като аз там пребивавам " – споделя разгорещено Софи.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР