Не е сериозно зададен въпрос – така военният министър Красимир

...
Не е сериозно зададен въпрос – така военният министър Красимир
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако ми кажете, че не правите компромиси, няма да повярвам

Не е съществено заложен въпрос – по този начин военният министър Красимир Каракачанов разяснява въпроса, че претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София Ангел Джамбазки отново заприказва за затваряне на бежански центрове в София, откакто Вътрешна македонска революционна организация към този момент толкоз време е част от ръководещата коалиция и би трябвало да работи, не да желае . " За да се вземе едно решение в Министерския съвет, не е задоволителен един глас. Много неща, които внасяме, отиват вляво и вдясно и се тупа топката ", посочи Каракачанов и уточни по какъв начин на първо четене е призната тематиката за неизбежната защита и няма развиване към този момент няколко месеца.
На въпрос на Нова телевизия каква тогава е разликата сред Вътрешна македонска революционна организация и тези отвън властта, отговорът беше, че „ една част от нещата се случват ”. Вицепремиерът даде образец с оградата по границата с Турция. А запитан кой дава отговор за бежанските центрове, отговорът беше, че Каракачанов не знае тъкмо по какъв начин е дефинирал настояването Джамбазки, само че отговорност носят Агенция " Миграция ", както и Столична община. Припомняме, че Джамбазки в публична позиция разгласи следното: " Трите центъра за незаконни имигранти в София – Техникум по дървообработване – " Военна рампа ", " Враждебна ", " Овча купел ", би трябвало да бъдат закрити неотложно, а жителите им екстрадирани ".
" Ако ми кажете, че не вършиме взаимни отстъпки, няма да допускам ", заключи Каракачанов и видя като по-важна равносметката какво е направено при ръководството, а не какво не е.
Същевременно военният министър отхвърли Вътрешна македонска революционна организация да е правила покупко-продажби с други партии , съответно ГЕРБ – в някои градове гласоподавателите на едната партия да поддържат претендента на другата, съответно в София Вътрешна македонска революционна организация да застане зад Йорданка Фандъкова, а в Пловдив ГЕРБ да поддържа Славчо Атанасов. „ Няма такава договорка ”, акцентира водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Красимир Каракачанов разяснява и жеста със междинен пръст в ефира на Канал 3. Онагледих какво направи Джок Полфрийман , акцентира водачът на Вътрешна македонска революционна организация. " Обяснявах, че когато излизаше от пандиза, с един лукав звук насочи доста поздрави към заместник-директора на пандиза. Знаете ли за какво – тъй като този зам.-директор е дал негативно мнение за освобождението. Само че съдът – демократичният, да не не преставам с квалификациите, не се преценява с мнението на затворническата администрация, а се преценява с мнението на неправителствени организации, чиято работа е да пазят такива убийци. Съдът сподели междинен пръст на обществото – вижте кои каузи е гледал господин Калпакчиев във времето ", заключи Каракачанов, без да визира тематиката, че в правосъдния състав, освободил Джок Полфрийман, е и дъщерята на представляващия Висш съдебен съвет Боян Магдалинчев.
По въпроса със Северна Македония, Каракачанов напомни, че тази страна е основана де факто от Москва, от Коминтерна, а днешните демократи-политици в Македония пазят тази идея. " Как да ги отведем в това европейско семейство – с манталитета на Титова Югославия ", попита военният министър и настоя, че в Северна Македония се организира целенасочена политика срещу България. Той даде образец със Зоран Заев и 11 октомври, националният празник на Северна Македония, който бил " въстанието срещу българския фашистки окупатор ". На въпрос това дали се е знаело, като подписвахме Договора за добросъседство с Македония и дали ръководството на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация не е било наясно, че взаимните комисии с учени няма да договорят нищо, Каракачанов не се съгласи и акцентира, че в контракта има текстове да се преговорят историческите действителности .
" Проблемът е от 50 години и в случай че Македония влезе в този момент в Европейски Съюз в този си тип, ще продължи да организира политиката си срещу България на доста по-високо равнище и няма да можем да я спрем ", предизвести Каракачанов.
Искрено и персонално
На въпрос кой би подкрепила Вътрешна македонска революционна организация, в случай че на балотаж в София не отиде Ангел Джамбазки, отговорът беше, че никой не се бори да поддържа различен и че решение дали да бъде подсилен някой отвън Джамбазки ще бъде вземано след консултация с цялата партия. " Изключвам този вид, не съм го обмислял още ", сподели Каракачанов на запитване в персонално качество какво мисли при балотаж без Джамбазки и добави: " Като му пристигна времето, както споделяше един някогашен министър-председател, ще ви отговоря ".
Точно както Валери Симеонов през вчерашния ден, и Каракачанов не можа да каже какъв брой е похарчило Вътрешна македонска революционна организация за политическата си акция до момента, само че за разлика от Симеонов посочи, че партията му е заделила 400 – 500 000 лв. за акция за цяла България.
Що се отнася до най-голямата неистина против Каракачанов през тази акция, той дефинира изказванието, че ръчният му часовник коства 50 000 евро. Съгласен съм да го продам за 5000 евро и да даря за щедрост от продажбата, посочи той и сподели, че часовникът евентуално коства към 500 евро и му е подарък за 50-тия рожден ден – от " един мой астрален близнак ". " Ще схвана кои са ми същинските другари, когато спра да бъда министър ", акцентира Каракачанов. Воеводата добави и, че през 2009 година е бил на крачка от това да излезе от политиката, поради неприятните резултати на партията на евроизборите и парламентарните избори тогава.
Каракачанов показа и, че преди години е потърпевш от битовата престъпност, била му разбивана мазата. По думите му, изчезнала оставена там ракия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР