Не е редно да бойкотираме националния си празник 3 март,

...
Не е редно да бойкотираме националния си празник 3 март,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Няма да има бойкот на 3 март, но няма да се изразява такава гореща благодарност

Не е редно да бойкотираме националния си празник 3 март, само че не е и подходящо да се показва такава гореща признателност на освободителите, каквато сме виждали през годините. Това изясни ръководителят на Народното събрание Никола Минчев пред Нова тв.

Той добави, че няма да се качва на връх Шипка, само че ще взе участие в честванията в столицата.

Самостоятелни наказания против Русия България не възнамерява, ние сме част от реакцията на Европейски Съюз, уточни още Минчев.

Той още веднъж увери, че няма директна военна опасност за България. А в случай че буферите бюджета, направени преди да избухне войната, не могат да поемат потребността от обезщетения на засегнатите бизнеси и хора, той ще влезе в Народното събрание за актуализация

Към момента има финансови буфери, които да се употребяват за потърпевшия туристически бизнес у нас поради анулацията на резервациите на съветските туристи, счита ръководителят на Народно събрание.

" Това е една човешка покруса. България може да окаже филантропична помощ на Украйна ", съобщи още пред NOVA ръководителят на Народното събрание, разяснявайки напорът от бежанци по границите на Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР