Не е новост за никого, че голяма част от професиите

...
Не е новост за никого, че голяма част от професиите
Коментари Харесай

Повишете ефективността си при работа с тези 3 Топ LG монитора

Не е оригиналност за никого, че огромна част от специалностите се цифровизират и освен изискват първокласна техника, само че и напълно зависят от нея. Да разполагат с първокачествен екран е основно за доста специалности – даже оттатък тези, с които първо ще го асоцираме. Графични дизайнери, режисьори, основатели на видео и музикално наличие, фотографи – всички бихме се сетили първо за тях, когато приказваме за работа с изображения с висока резолюция и потребността от качествена картина. Но можем да изброим и още програмисти, финансисти и счетоводители, маркетинг експерти, социолози – специалности, за които рядко се замисляме какъв брой преимущества могат да извадят, в случай че работят с първокачествен екран. От една страна, високата резолюция и качеството на картината са основни за наличието, което се основава на монитора. От друга страна обаче удобството на монитора и неговата стойка, функционалностите за акомодация и персонализация са преимущества, които въздействат на цялостното преживяване по време на работния развой и в доста случаи могат да бъдат основен детайл, който да подкрепи по-високата продуктивност на потребителя и успеваемостта му денем.

LG – като водеща софтуерна компания в производството на дисплейни решения, предлага редица монитори, които да отговорят на другите потребности и желания на своите консуматори. В тази публикация представяме топ три на екраните, които могат да се трансфорат в наложителна част от работата ви, в случай че желаете да подобрите процеса и успеваемостта, без да нарушавате положителното си физическо положение.

LG UltraWide QHD Ergo IPS Монитор (34WN780P-B): Предимството на ултра-широките размери

трансформира играта за всички, които нормално правят по няколко неща по едно и също време, като подкрепят улеснението на огромния поток работа. Със своя ултра-широк 34-инчов QHD екран (3440×1440), този екран предлага задоволително пространство на екрана за едновременната работа с няколко приложения, без да е належащо непрестанната промяна сред другите екрани. Това преимущество е извънредно значимо за експертите, които работят с доста данни, като да вземем за пример финансови анализатори, основатели на наличие и видео монтажисти. Освен на самия екран, този екран освобождава задоволително място и на бюрото, с помощта на компактния си дизайн, който заема доста дребна част от повърхността на работното място, спомагайки то да бъде оптимално подредено и проведено – нещо, което от своя страна подрежда и по-добре работния развой на потребителите.

HDR технологията, с която мониторът разполага, дава отговор на промишления стандарт HDR10 за висок динамичен обсег, на база на цветова гама sRGB 99%, като поддържа характерни равнища на цветовете и яркостта. Точното и въздействащо предаване на цветовете на монитора и необятната гама, с която работи, подсигуряват, че видео наличието ще бъде ясно и оптимално реалистично, което прави монитора превъзходен избор също и за графичните дизайнери и образните основатели. Увеличената еластичност на стойката Ergo предлага разширена ергономична конфигурация за разгръщане, стесняване, завъртане, смяна на височината и наклоняване, като обезпечава също по този начин съвършена позиция на екрана за по-удобна и устойчива работа на потребителя за оптимален комфорт по време на дългите часове пред компютъра.

LG 4K UHD IPS Ergo Монитор (27QN880-B): Кристално чисти изображения и точност в детайла

За тези от вас, които приоритизират яснотата на изображението и детайлите в работата си, монитора е открояваща се алтернатива. Със своя 27-инчов екран, този екран възпроизвежда детайлни изображения със sRGB 99% (стандарт), а HDR10 предлага по-впечатляващи, динамични и завладяващи зрителни преживявания – и двете, извънредно значими за работа като основаване на наличие, програмиране и видео конференции.

И при този екран следим Ergo нововъведението, посрещана сърдечно от всеки, който прекарва доста време на бюрото си. Усъвършенстваната софтуерно и ергономично стойка от LG, спомага за поддържане на вярна поза на тялото посредством високата си степен на регулируемост, като дава опция на всеки консуматор да си сътвори съвършено персонализирана работна станция. Съвместимостта на LG 27QN880-B с USB-C в допълнение улеснява работата, като разрешава прехвърлянето на данни, излъчването на наличие и зареждането на монитора – единствено с един кабел.

LG UltraWide™ WUHD Монитор (34WK95U-W): Прозорец към бъдещето

За оптимално образно преживяване, може умерено да се назова връх на нововъведенията от LG. 34-инчовият, ултра-широк екран, може да се похвали с вдъхновяващата 5K2K резолюция (5120×2160), предлагайки невиждана повърхност на екрана и равнище на детайла. 33% по-голямото пространство спрямо UHD 4K монитора, разрешава по едно и също време наблюдение на огромни размери видеоматериали за редактиране, тонове технологии за виртуално студио (VST) и доста резултати, които могат да се демонстрират по време на работа. Перфектен за видео обработка, 3D моделиране и всяка задача, която изисква извънредно равнище на бляскавост и акуратност на цветовете, модел 34WK95U-W обезпечава нараснало чувство за потапяне в наличието, като трансформира работното място в платно с безчет благоприятни условия.

Свързаността на монитора с Thunderbolt™ 3 обезпечава прекачване на данни със “скоростта на светлината ”, което го прави скъп актив за експерти, работещи с интензивно потребление на данни. Технологията на екрана Nano IPS подсигурява точно възпроизвеждане на цветовете и поддръжка на HDR, гарантирайки, че вашата креативна работа се демонстрира със замайващ натурализъм.

В всекидневие, в което продуктивността и успеваемостта в работата са от първостепенно значение, вложението в първокласен екран може да направи основна разлика в резултатите, които постигате. Независимо дали сте запалянко в мултитаскинга, фокусиран в детайлите експерт, или основател на наличие, LG може да ви подсигурява прецизна работа, с помощта на необятната си гама монитори, основани с мисъл за потребителя и неговите потребности. Ежедневието ви може да бъде по-добро, а работното място – като в никакъв случай до момента, в случай че прегърнете силата на технологиите и се възползвате от всяко преимущество, което ви дава.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР