Не е необичайно да се чудите дали наистина сте привлекателни,

...
Не е необичайно да се чудите дали наистина сте привлекателни,
Коментари Харесай

Вие сте много по-привлекателни, отколкото си мислите

Не е извънредно да се чудите дали в действителност сте привлекателни, или не. Всеки най-малко един път е стоял пред огледалото, оглеждайки всяка линия на тялото и лицето си, размишлявайки дали има прелъстителен външен тип. Но колкото и да е обезсърчително, съвсем всеки в последна сметка е нерешителен по отношение на своя аспект, откакто се съпоставя с нереалистичните стандарти за хубост на обществото. Но вие сте по-привлекателни и красиви, в сравнение с сами осъзнавате. Нека помислим за какво е по този начин.

1. Комплименти
Психологически трикове, които могат да ви създадат по-желани
Винаги ли сте скептични по отношение на съвършения метод към сантиментална среща? Не сте единствените. Всеки желае да наподобява прелъстителен, перф...

Когато хората насочат комплимент към вас, че сте сладки и привлекателни, приемайте тези похвали, защото те са потвърден метод за повишение на равнищата на серотонин! И вашата същинска усмивка постоянно ще бъде привлекателна. Или от време на време, когато не получавате похвали, не приемайте, че не изглеждате добре, защото хората автоматизирано одобряват, че добре знаете какъв брой сте привлекателни, без да се постанова да ви вършат непотребни похвали.

2. Зрителен контакт

Когато близките се пробват да открият зрителен контакт с вас, те го вършат, тъй като действително се усещат привлечени от вас и се надяват да създадат ход за доближаване до вас. Ако осъществят дълъг зрителен контакт с вас, явно е, че имат огромен интерес от този контакт.

3. Приближават се до теб

Хората ще се опитат да се приближат и да се отдадат на приятни диалози с вас, защото вие ги притегляте. Това е издайнически знак. Те никога няма да се държат на разстояние от вас тъкмо поради това, че мощно ги притегляте.
10-те женски физически черти, които притеглят мъжете като магнит
Първосигнално всички виждаме външния тип на индивида, а и не можем незабавно да се срещнем с чертите от характера му. Излъчването ви...

4. Изненада

Хората се учудват доста, когато схванат, че имате доста малко религия в себе си. Причината за това е хората ви имат за изключително привлекателни и допускат, че вие сте наясно с това. Така че, това може да се окаже голяма изненада за вас, тъй като не се смятате за красива или привлекателна.

5. Критика

Ако хората ви зяпат и приказват зад тила ви, където и да отидете, това евентуално е тъй като ви ревнуват. Хората ще подлагат на критика всеки, от който се усещат застрашени или на който завиждат. И по този начин, в случай че се сблъскате с тази обстановка, тогава би трябвало да знаете, че сте фактически по-привлекателни, в сравнение с вие сами смятате!

Бъдете по-уверени в себе си и не омаловажавайте качествата, които притежавате и които близките ценят.
Какво в мъжете в действителност притегля дамите?
Не интелектът притегля дамите към мъжете, а възприятието за комизъм, са открили немски психолози от Университета в Гьотинген. Специалисти...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР