Не е необходимо да принадлежиш към елитните 20 на сто

...
Не е необходимо да принадлежиш към елитните 20 на сто
Коментари Харесай

Стар, плитък и прост номер – но работи

Не е належащо да принадлежиш към " елитните " 20 на 100 от нацията (по Иво Христов), с цел да се досетиш, че антисемитските и искрено нацистки надписи по руски монументи в България са вследствие на проведена провокация - оперативно мероприятие на червено-кафяви групички с евразийски пристрастия.

Номерът е остарял и е практикуван необятно и в Прибалтика, и в централна Европа. Целта е елементарна - да се потвърди, че всеки, който е срещу руската окупация на източна Европа след 1944 година и срещу мераците на Путинова Москва още веднъж да " командва парада " в някогашните си имперски провинции, е фашист и антисемит.

Плитко и просто - само че работи.

Дава задоволително учредения на Захарова в Москва да стачкува и да ни поучава за всичко, което сметне за належащо.

Проблем обаче са не постоянните брифинги на Захарова в Москва, а продължаващите опити на поредност съветски партии в България, отпред с Българска социалистическа партия да вършат вътрешна политика от тези брифинги.

Проблем е и фактът, че сякаш про-европейските и демократични партии в България мълчат. Защо мълчат - откакто и кьоравите, и дебилите (всяка аналогия с изявлението на Иво Христов е инцидентна, оправдавам се, в случай че някой се припознае в тази категория при положение на неточно цитиране на изявлението ми) виждат защо иде тирада?

*Текстът е от фейсбук профила на създателя, заглавието е на Mediapool.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР