Не е направено представително проучване за имунния статус на населението,

...
Не е направено представително проучване за имунния статус на населението,
Коментари Харесай

Д-р Недялко Калъчев: 610 хиляди са българите с антитела до момента по данните на МЗ



„ Не е направено представително изследване за имунния статус на популацията, а ние с сътрудници от страната направихме инцидентна лабораторна извадка, само че тя не е представителна. Тогава данните демонстрираха, че , уточни в „ Преди всички “ доктор Недялко Калъчев, притежател на огромна верига лаборатории.
„ По до момента, хората с проби за антитела са 610 хиляди, и то през ЕГН локализирани , само че за жал не се схваща какъв брой от тези хора са и имунизирани, т.е. антителата са вследствие не на болест, а на имунизацията. И това са общо данните от началото на пандемията.

Според мен необхвананите от никоя статистика досега и инфектирани и преболедували хора са към един милион у нас .

Но пък стана ясно, че НЗОК има данни за здравния район на лицата, само че пък тази информация не доближава до Министерство на здравеопазването и надлежно тези 610 хиляди души обхванати в този момент от системата за събиране на данни, те нямат здравен район, тъй като щяха да са забавни районните разлики. И за какво Министерство на здравеопазването няма достъп до тези данни - на някой като че ли му е преференциален хосът? Да направи бойкот все едно... ", съобщи още доктор Калъчев.

" За жал Европейската комисия не утвърди след това хората с антитела да имат документ за напредване . Това беше отстранено от Европейската комисия при разискването. А другояче анитителата спадат с времето, само че може да продължат и след 8 - мия месец ", сподели още пред БНР доктор Калъчев.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР