Не е направена нито крачка напред за прозрачна съдебна реформа!,

...
Не е направена нито крачка напред за прозрачна съдебна реформа!,
Коментари Харесай

Нинова и Йорданов скочиха на Денков: Лъжец!

" Не е направена нито крачка напред за транспарантна правосъдна промяна!, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на постоянното съвещание на Министерски съвет, на което продължи да се дискутира оставката на премиера Николай Денков.

Корнелия Нинова направи оценка на програмата и напомни по какъв начин са били изпълнени уговорките, измежду които Шенген, еврозоната, преправяне на Плана за възобновяване и резистентност.

„ Върнете беглеца министър председател назад “, прикани съпартиецът ѝ Георги Свиленски.

„ Девет месеца Денков лъга, лъга и се изпързаля. Коалицията изпра Бойко Борисов. Това е единственото, което направиха “, съобщи от своя страна Тошко Йорданов от „ ИТН “.

Според Цончо Ганев от „ Възраждане “ кабинетът на Денков е потъпкал Конституцията на България, подарил е значими за сигурността ракети на Украйна и престъпността се е върнала.

„ Всяко едно съглашение е заричане. Преди 9 месеца обещахме, че на този ден ще бъде дадена оставката. Академик Денков го съблюдава, а ние през днешния ден внесохме това заричане да бъде гласувано в зала. В историята на България няма образци като този – министър председател да си дава оставката, тъй като си е дал обещанието. Той даде заричане пред целия български народ.

Властта за нас не е последна цел. Тя е средство за смяна. Докато тя се случва, ние ще бъдем тук и ще движим напред.

Много неща се случиха през тези 9 месеца. Има късмет да създадем действителна промяна в правосъдната система. Днес към този момент българите чакат да имат министър председател, който е просветен, проевропейки и уравновесен. Очакват във властта никой да не е с монопол ”, разяснява Кирил Петков, съпредседател на „ Продължаваме Промяната ”.
ТЕМА преди 60 минути 575 преди 2 часа 842 преди 3 дни 1512
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР