Не е любов“ е песен, създадена преди 15 година, а

...
Не е любов“ е песен, създадена преди 15 година, а
Коментари Харесай

Нечувано: Джена направи това за първи път

„ Не е обич “ е ария, основана преди 15 година, а звездата й изгря точно в този момент.

“Споделете какви страсти ви основава “Не е обич ”? Аз също я преоткрих след толкоз години. Няма подобен случай в историята на попфолка до момента.

Но… дано вие говорите ” – предизвика почитателите си изпълнителката.

Суперлативите за песента не стопират да валят в обществената мрежа. Коментарите също не закъсняха.

В 2024 година Джена е подготвила изненада за своите почитатели.

  “Новата ми ария чака своята реализация. Готова съм с нея още след лятото. Следва авторско парче ” – загатна тя в последното си изявление за изтеклата година. Обаче не показа нищо повече и разочарова почитателите.

Мечтата на Джена е да направи концерт в НДК или Арена Армеец. Обаче към момента не се усеща задоволително уверена, с цел да го направи.

„ Има доста неща, за които бленувам и желая да реализира. Мисля, че концертите би трябвало да бъдат направени най-малко, когато имаш 20-25 години на сцена. Да събереш една публика от разнообразни възрасти, които да участват в тази зала. Имам огромно предпочитание, само че ще изчакам още малко за сходен концерт.  Нямам самообладание за нещо такова, само че пък имам доста срещи с моите фенове всеки месец. Тяхната обич ме кара да се зареждам и да се усещам прелестно, и да бленувам ” – изяснява тя в телевизионно изявление.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР